KDO SEM

Moje ime je Ana, junija 2019 sem zaključila magistrski študijski program Grafične in interaktivne komunikacije na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani.

 

Od prvega leta študija sem delala na različnih področjih. Leta 2014 sem med poletnimi počitnicami začela skrbeti za kompleks apartmajev na Hrvaškem, urejala sem njihovo spletno stran in komunicirala z gosti. Kasneje sem pomagala društvu IAESTE, oblikovala sem promocijski material in šla na prakso v Indijo. Delala sem vsebine za splet v angleščini, brošure in kratke videposnetke. Pred kratkim sem pripravila nekaj idej za oblikovanje spletnih strani. Oblikujem različne objave za Facebook in Instagram. Prijavila sem se tudi na več natečajev, npr. Plaktivat, Fotozgodba moje soseske, Young drummers competition …

 

Moja velika strast je branje. Rada imam različne romane, poljudnoznanstvene knjige, vsake toliko se sprostim s kakšno dobro kriminalko, npr. Tadej Golob -Jezero. Poleti prebiram revije, ki jih kupujem med letom. Ob koncu tedna z veseljem preberem časopis.

 

Poslušam različne podkaste. Prijateljica mi je pred nekaj leti povedala za Apparatus – ta je še danes moj najljubši. Prisluhnem jim med delom, med pospravljanjem in sprehajanjem Rubi – osemletne mešanke, ki ima ogromno energije.

 

Zvečer grem rada v kino, na koncert v Kino Šiška ali na pijačo s prijatelji, kjer nekajkrat v večeru rešimo vse tegobe tega sveta ali pa smo, odvisno od dneva, bolj pesimistični.